Hvorfor får man åreknuder?

Hvorfor får man åreknuder?

Sponsoreret

Åreknuder er som regel forårsaget af utætte veneklapper, der normalt har den funktion at sikre, at blodet i årerne kan løbe op mod hjertet.

Stiller du nogle gange spørgsmålet: Hvorfor får man åreknuder? Og ved du ikke helt, hvad du skal gøre ved det? Her kan du få en forklaring. For åreknuder kommer som regel fordi, at veneklapperne, som skal fungere som en slags ventil, ikke slutter helt tæt. Det betyder nemlig at blodet i stedet for at løbe op til hjertet løber midlertidigt tilbage i benene, når man står op. Det giver et øget tryk i venerne og får dem dermed til at udvide sig.

Med tiden kan disse udvidede vener blive slyngede og begyndte at bule ud, sådan at de bliver mere og mere synlige og får den lilla eller mørkerøde misfarvning.

Åreknudeklikkerne brander sig på nøgleord som kvalitet, tryghed og ekspertbehandling, og de er et af de få steder i landet, der har erfaring med at behandle mere vanskelige åreknuder, som for eksempel dem, der opstår langs knæhasen eller er kommet igennem efter tidligere operationer. De er altså i stand til at behandle alle slags åreknuder. Og uanset om dine åreknuder blive fjernet med operationer, skum, laser eller moderne indvendig radiofrekvens, så får du lokalbedøvelse, der lægges meget præcist ved hjælp af ultralyd. Læs mere på websiden, hvor der er uddybende information.