Inspiration til indretning af terrassen

Inspiration til indretning af terrassen

Sponsoreret

Terrasser er det perfekte sted at slå sig løs med indretningen. Med de rigtige møbler og nips kan du nemlig forvandle en kedelig terrasse til en oase, der kalder på timer udendørs. Er dit næste boligprojekt at indrette din terrasse, giver vi dig her inspiration dertil. På denne måde får du gjort terrassen til et hyggeligt sted, som indbyder til hygge.

Indret hyggekroge, som kan anvendes året rundt

Først og fremmest er det en god idé at indrette små hyggekroge på terrassen. Hyggekrogene gør, at du kan bruge terrassen året rundt. Lamper, lanterner, lyskæder, tæpper, borde, potter, planter, puder, tæpper og blomster er blot et udpluk af de ting, der skaber en hyggekrog. Placer gerne din hyggekrog et sted, hvor der er læ. Dette vil både gøre det mere behageligt at opholde sig i hyggekrogen samt minimere risikoen for, at tingene blæser omkuld.

Vælg komfortable – og smukke – havemøbler

Når det kommer til valget af havemøbler, gælder det virkelig om at vælge komfortabelt. At have en smuk havestol nytter ikke noget, hvis den ikke er rar at sidde i. Dog kan du sagtens finde havemøbler, der både er komfortable og smukke. Muubs har f.eks. et bredt udvalg samt masser af andre skønne terrasseting. Beskyt havemøblerne med en overdækket terrasse, markise eller lignende. Dette giver både mulighed for at finde læ for vind og regn samt komme i skygge, når der er stærk sol. Find bløde puder og tæpper til havemøblerne. Devil give masser af hygge, men også være behagelige at sidde i.