Husk fars dag d. 5. maj

Husk fars dag d. 5. maj

Sponsoreret

Fars dag er en dag, hvor du skal sætte ekstra pris på din far. Og vise, at du elsker ham og alt det, han gør for dig. Det er en dag, hvor Danmarks fædre skal hyldes for alt det, som de kan klare. Og den støtte, som de giver. Men nu opstår det evige problem – hvad skal du give ham? Vi ved, at det kan være svært at blive ved med at være kreativ, når det kommer til gaver til ham. Derfor får du her et par gode råd.

Vælg noget personligt

En personlig fars dags-gave kan du ikke gå fejl af. Det er individuelt, hvad netop din far sætter pris på. Du må derfor gå i tænkeboks og overveje, hvad din far vil blive glad for. Måske han snakker om en film, han gerne vil se. Her vil en tur i biografen være en mulighed. Måske han ofte snakker om et ophold i en bestemt by, hvorfor et gavekort hertil anbefales. Eller måske han ønsker at stå på paddleboard – og så er det da det, han skal.

Det er tanken, der tæller

I en fars dags-gave er det ikke nødvendigt at bruge hele din månedsløn. Det skal være en gave, som symboliserer, at du elsker ham. Og at du ikke kan undvære ham. Derfor kan de klassiske underbukser fra JBS eller strømper også gå an.

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra, kan du altid lave et kort eller dit eget gavekort, som byder din far til middag – med hans livret. Det i sig selv vil garanteret varme din far om hjertet.