Kender du sømandstrøjen?

Kender du sømandstrøjen?

Sponsoreret

Er du ofte at finde på havet med en fiskestang i hånden eller i færd med at hive store net med fisk op på fiskekutteren? Som fisker bliver man udsat for al slags vejr, så det er med at have styr på påklædningen. Prøv de populære sømandstrøjer fra S.N.S. Herning.

Unik strikkemetode

Kender du det populære tøjmærke S.N.S. Herning? Måske har du allerede flere af de varme trøjer liggende i skabet, eller måske har du kun hørt om dem fra venner eller kollegaer. Uanset om du har kendskab til dem eller ej, så vil du aldrig undvære en trøje derfra, når du først har prøvet den. S.N.S. Herning er især kendt for sømandstrøjerne, som har været populære lige siden, de kom på markedet i 1931 i Herning. Det er en familieejet virksomhed, grundlagt af Søren Nielsen Skyt, som i sin tid tilegnede sig en særlig måde at strikke på. Det unikke er nemlig, hvordan der bliver strikket ”knopper” ind i stoffet. Vigtigst af alt, så er det en måde at gøre trøjen mere isoleret på, uden den bliver ulideligt tung, og så giver knopperne lige det ekstra til dens look.

Holder dig varm

Sømandstrøjerne fra S.N.S. Herning er meget populære blandt sømænd, og det er der ikke noget at sige til. Trøjen holder dig varm, og det er lige præcis det, du har brug for, når du opholder dig mange timer ude på havet. Du kan selv opleve glæden ved en, ved at besøge havhokeren.dk. De har et udvalg i flere farver og både til mænd og kvinder, så alle har mulighed for at holde varmen i et flot look.