Klæd medarbejderne på med et intensivt engelskkursus

Klæd medarbejderne på med et intensivt engelskkursus

Sponsoreret

Mange virksomheder kræver i dag at deres medarbejdere er flydende i både mundtlig og skriftlig engelsk, fordi det ofte skal bruges i arbejdsmæssige sammenhænge. De skal kunne tale selvstændigt i forbindelse med præsentationer, møder og forhandlinger. Som virksomhed er det muligt at give medarbejderne et intensivt kursus i engelsk, så det kan bruges på arbejdspladsen både medarbejderne imellem og i dialog med kunder og eventuelle partnere. 

De danske virksomheder bliver løbende mere internationale, hvilket også sætter et krav til medarbejderne, så de kan begå sig på det internationale marked. De danske medarbejdere skal være flydende i engelsk, hvilket betyder at de skal kunne holde møder, præsentationer og forhandle med kunder fra hele verden. Det sætter et krav til deres sprogkundskaber. De skal kommunikere på et højt niveau, som mange danskere måske ikke er rustet til.

Derfor vælger mange virksomheder at sende medarbejderne på et engelskkursus hos Virksomhedsskolen. Her hjælper de dygtige undervisere med at give deltagerne de nødvendige sproglige værktøjer for at kunne gemmenføre et møde, en præsentation eller en forhandling mere effektivt. De får engelsk under huden og bliver mere selvsikre når, de selvstændigt skal repræsentere virksomheden internationalt.

Virksomhedsskolen er eksperter i undervisning på alle niveauer og har mere end 20 års erfaring indenfor branchen.