Bæredygtige specialprodukter kan bruges i alle afkroge af industrien

Bæredygtige specialprodukter kan bruges i alle afkroge af industrien

Sponsoreret

Det er oppe i tiden at fokusere på CSR (Corporate Social Responsibility), bæredygtighed og miljø for virksomheder, og særligt de naturlige ressourcer kan skabe både god samvittighed, godt omdømme og sund økonomi. 

 

Hos nogle virksomheder tænker man måske, at kemisk fremstillede materialer er billigst og mest effektive i en industriel produktion. Hvis det er tilfældet i din virksomhed, kan det være en fordel at ændre tankegangen og i stedet kigge i retning mod naturens ressourcer. 

 

Firmaet Dansk Træmel fremhæver sig selv som en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af specialprodukter til industrien, der alle er lavet med udgangspunkt i naturens ressourcer. Dermed tilbyder det danske firma, som i øvrigt eksporterer til hele verden, organiske og bæredygtige løsninger, som har mange funktioner og egenskaber. 

 

Specialprodukterne fra Dansk Træmel er fremstillet af organisk materiale, som er biologisk nedbrydeligt. Det betyder blandt andet, at du kan forvente produkter fremstillet af rent og friskt bøgetræ, som kommer direkte fra savværket. 

 

Det er blandt andet muligt at bruge de bæredygtige produkter til filtrering, hvilket giver en økonomisk fordel, samtidig med at det ikke påvirker miljøet negativt, som kemiske produkter i visse tilfælde gør. Desuden kan BioNic Organic Filter Media, som produktet er blevet døbt, medføre mindre slitage på maskiner og rørføringer, end andre produkter gør. 

 

Produkterne fra Dansk Træmel indgår også i eksempelvis produktion af flydende branddæmpende gulve på skibe, men produkterne indgår også i fugemasser, spartelmasser, muresten, maling med struktur og sågar plastemner med træfibre. 

 

Har du fået lyst til at læse mere om de bæredygtige og organiske produkter, kan du læse mere om industri specialprodukter fra Dansk Træmel her.