Køb dit airsoft-våben online hos E-tech

Køb dit airsoft-våben online hos E-tech

Sponsoreret

Webshoppen E-tech er en Hardball shop, der forhandler alle mulige slags airsoft-våben blandt andet forskellige softguns og hardball-våben, hvis du kunne tænke dig at eksperimentere lidt med at skyde med noget, der trods alt ikke er farligt. 

Hos E-tech kan du købe alt fra hardball, softgun, geværer til snipere og andre airsoft-våben.

E-tech har et af Danmarks største udvalg indenfor hardball-våben, udstyr og tilbehør, og du kan derfor finde både våben, skydeskiver, forskellige plastikkugler af 6 mm, hylstre, magasiner og meget mere. De fører alle de kendte mærker som blandt andet Marui, KWC, KWA, Mil-Tec, Umarex, Cybergun, Jing Gong, Cyma og ASG.

E-tech sælger både billige softguns til dig, der er begynder og kraftige hardball-våben til de lidt mere øvede. Så hvis du også er en af dem, der ikke kunne lade være med at drømme om at prøve at skyde i virkeligheden, når du har spillet Counter Strike og andre skydespil. Det kan nu blive en realitet, hvis du anskaffer dig et airsoft-våben fra E-tech.

Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.