Leg dig op ad byens stejle bakker

Leg dig op ad byens stejle bakker

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at gøre hverdagen lidt mere til en leg? Funboards.dk sælger de seje segboards, der kan føre dig frem på cykelstierne som en leg, også selvom de er stejle. 

Nu kan du få cyklisterne til at sende lange, misundelige blikke efter dig. Med et segboard behøver du blot læne dig fremad, og så fører den dig afsted op ad de mest stejle bakker i byen. Så mens cyklisterne må puste og pruste for at komme fremad, så behøver du ikke røre en finger, og transport bliver pludselig fuldstændig som en leg for dig. 

 Webshoppen https://funboards.dk/ har et stort udvalg af segboards til både barn og voksen. De findes i mange forskellige modeller og farver. De har forskellige funktioner som blandt andet indbyggede bluetoothhøjtalere, så du kan parre dit segboard med din smartphone eller tablet. Derfor er det muligt for dig at høre lige præcis det musik, du ønsker, mens du leger dig afsted på dit segboard.

Alle segboards på Funboards.dk er desuden testkørt op til flere gange, og så lover Funboards.dk dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og så er der tilmed 90 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Der er også gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner.