4 gode råd, når du skal købe ventetøj

4 gode råd, når du skal købe ventetøj

Sponsoreret

Når du er gravid, skal du pludselig til at skifte tøj. Dette kommer som en overraskelse som mange, selvom det egentlig ikke burde være det. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal ud og købe ventetøj for første gang. Vi giver dig 4 gode råd lige her.

For mange er det en stor omvæltning, at man lige pludselig ikke kan gå i sit normale tøj mere og skal til at ud og købe helt nyt tøj, der passer til den store mave. Du skal dog ikke være bange, ventetøj kommer i rigtig mange flotte modeller og sørger for, at du stadig føler dig godt tilpas i dit tøj, selvom du er gravid.

Køb når bukserne begynder at stramme
Ingen graviditeter er ens, derfor er er det meget individuelt, hvornår det er tid til at købe ventetøj. Nogle har allerede brug for det i uge 7 eller 8 mens andre kan gå helt til uge 14-15 før det bliver nødvendigt. En tommelfingerregel er, at du skal til at undersøge markedet, når dine bukser begynder at stramme om maven. Hvis du er i tvivl om størrelserne, så prøv altid tøjet, før du køber. Lån evt. noget af en veninde.

Køb tøj lidt ad gangen
Din mave bliver ved med at vokse, men det gør tøjet ikke. Lad derfor være med at købe alt tøjet på én gang. Køb hellere til et par uger frem.

Brug tøj du allerede har
Hvis du allerede har nogle løse kjoler, træningstøj eller andet, der kan udvide sig, kan du sagtens bruge det, i stedet for at skulle ud og købe nyt hele tiden.

Kig i genbrug
Mange genbrugsbutikker har et fornuftigt udvalg af ventetøj, og da du jo kun skal bruge det i en kort periode, er genbrug en god mulighed.