Man skal altid have en donkraft bag i bilen

Man skal altid have en donkraft bag i bilen

Sponsoreret

Vil man være på den sikre side, så er det en rigtig god idé at have en donkraft til rådighed, når man kører. Find et stort udvalg af donkrafte hos AJ Engros.

Man ved aldrig helt, hvad man kommer ud for på vejene. De fleste af os har nok prøvet at punktere, at der pludselig skal skiftes til vinterdæk, eller at der kommer noget andet uforudset, når man kører. Derfor er det bare altid en god idé at have en donkraft til rådighed, så man altid kan løse de problemer eller opgaver, der måtte opstå. En donkraft er nemlig uundværlig, hvis man skal skifte dæk eller hvis man generelt skal ind under sin bil. Den løfter let og med håndkraft din bil fra jorden, så du nemt kan gå til enten dæk eller bund, alt efter hvad du skal se på.

AJ Engros A/S tilbyder et stort udvalg inden for donkrafte. Her kan du både finde en donkraft i en lav model, en saksedonkraft eller en flaskedonkraft. Uanset om du skal have løftet en bil, så det punkterede dæk kan blive skiftet eller om din traktor har brug for støtte under reparationer, så kan du finde lige præcis den donkraft, der passer til dit behov, hos AJ Engros.

Vægtklasserne går fra en letvægtsmodel i aluminium, der kan løfte 1,25 ton, til en flaskedonkraft, der kan klare 50 ton. AJ Engros anbefaler, at du er opmærksom på, hvad din kommende donkraft skal kunne løfte, så du ikke kommer til at overbelaste donkraften unødvendigt. Find det store udvalg af donkrafte her: https://www.ajengros.dk/shop/donkrafte-575c1.html.