Put farve på garderoben

Put farve på garderoben

Sponsoreret

Sommeren er på vej i høj hast, og når solen står højt på himlen, er det lidt som om, at vi får lyst til at matche de glade sommerfarver i vejret med farverne på vores tøj. Men de fleste kender nok til problematikken i altid at falde for de items, der er grå og sorte – det er sikkert, det tiltrækker ikke for meget opmærksomhed, og du behøver ikke at være modig for at iklæde dig de farver.

Men hvorfor er vi så bange for farver?

Prøv at tænk over det selv. Hvis du lige har overvejet det et kort øjeblik, hvem er det så, du vender dig om på gaden efter? Er det dem, der er klædt i grålige nuancer fra top til tå, eller er det dem der giver den gas med farvepaletten og ejer det fuldstændig!

Her har du svaret. Hvis du ser en kvinde i et farverigt outfit, og du tænker “hold kæft, hvor ser hun godt ud” – så skal du da også bare kaste dig ud i det med farver!

Du kan starte stille ud med en farve, og jo tryggere du bliver, desto flere mønstre og forskellige farver, kan du implementere i tøjskabet. Tag for eksempel et kig på de fine styles fra Stine Goya, hvor du ganske enkelt får farver for alle pengene. Og hvis du finder et enkelt item, som kun er sort eller hvidt, så betyder det bestemt ikke, at det er kedeligt.

Én ting er sikkert; en sommer, hvor du kun kan iføre dig sort, bliver både kedeligt og varmt!