Find Nilfisk støvsuger til din virksomhed

Find Nilfisk støvsuger til din virksomhed

Sponsoreret

Mangler din virksomhed en ny støvsuger, er det helt klart værd at overveje en fra Nilfisk. Gennem mere end 100 år har Nilfisk produceret nogle af de allerbedste og stærkeste støvsugere på markedet. Se udvalget hos Knud E. Dan her.

En af de bedste på markedet

Er en af støvsugerne i virksomheden ved at trænge til en udskiftning, eller har I flere med mange år på bagen? Måske har I allerede Nilfisk støvsugere, i så fald har I måske allerede erfaret, at de er af meget høj kvalitet. Uanset om den eller dem I har, trænger til en udskiftning, eller om I er førstegangskøbere, så er Nilfisk et godt valg. Det gælder, uanset om det er på kontor, industri, fødevareproduktion eller en helt fjerde virksomhed. Hos Knud E. Dan fører de hele sortimentet indenfor Nilfisk støvsugere, som er særligt gode til rengøring hos virksomheder. Med mere end 100 år på markedet er der ingen tvivl om, at Nilfisks popularitet udspringer af den høje kvalitet både ved støvsugere til private hjem og hos virksomheder. 

Totalleverandør af rengøringsmidler og rekvisitter

Når du skal finde en støvsuger til din virksomhed, skal du først og fremmest overveje, hvilke behov der er. Knud E. Dan har forskellige modeller, heriblandt rygstøvsugere og almindelige gulvstøvsugere. Derudover kan du finde støvsugere med ekstra lav vægt og vægtfordeling, og det vil bestemt komme personen, der støvsuger, til gode i forhold til ergonomi. Knud E. Dan har alt i rengøringsmidler, og de er totalleverandører til både daglig-, hoved- og industrirengøring. Så klik ind og find den helt rigtige støvsuger til din virksomhed, og måske skal du have andre rengøringsmidler med i samme omgang?