Skal du have ny smag i din E cigaret

Skal du have ny smag i din E cigaret

Sponsoreret

New year, new me. Sådan indledes mange Instagramopslag, og selvom det sjældent passer, at folk virkelig vender skuden ved årsskiftet, har de fleste mennesker det med at indføre små ændringer i tilværelsen.

 

Er du en hyppig bruger af din E cigaret, kan du prøve med et lidt mere smagsfuldt nytårsfortsæt. Du kan nemlig prøve at dykke ned i den verden, der findes af væsker til din E cigaret. Der er et hav af muligheder, og der kommer hele tiden nye, så der er altså ingen grund til stædigt at holde fast i æblesmagen, fordi du bedst kunne lide den for tre år siden. Måske er der kommet nye på markedet.

 

Tobak

Smagen af en lidt ristet, mørk, amerikansk tobak kan være noget så lækkert at bappe på i sin lænestol. Perfekt til den, der synes, at frugt bliver for sødt.

 

Ingenting

Ja, du kan sågar få en smag, der smager af… ingenting. En helt neutral væske er perfekt, til rygeren, der gør det for følelsen rygingen giver i munden. Den efterlader heller ikke munden fuld af en masse syntetisk smag.

 

Tyggegummi

Her er en smag til rygeren, der gerne vil have en sød smag. Smagen af klassisk bubblegum vækker minder om at stå i centeret og smide en to-krone i tyggegummiautomaten, for at få lidt slik.

 

Mentol

Det er ikke et under, at mentolcigaretter var et kæmpe hit – det var faktisk dem, der fik mig til at starte med at ryge. Nu kan du også få den friske smag direkte fra din lille elektriske damper.

 

Citron

Hvorfor ikke holde sig på dupperne hele dagen med den stramme smag af citrusfrugternes konge: citronen. Der findes ikke en friskere frugt i edens have end citronen, og den vil sikkert holde dig vågen hele dagen.