Stil krav til dit røgflis

Stil krav til dit røgflis

Sponsoreret

Danmarks største træmelsproducent Dansk Træmel tilbyder deres kunder alle typer af røgsmuld og røgflis. Det er derfor muligt, at finde den bedste kvalitet til fornuftige penge og samtidig støtte de danske producenter. 

Over de seneste år har virksomheden Dansk Træmel forstærke sin markedsposition på “røgsiden”. Det betyder, at de efterhånden er eksperter på området med røgsmuld og røgflis. Derudover indebærer nogle af deres nye tiltag, at de tilbyder kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser. Virksomhedens røgflis, røgsmuld og røgprodukter lever 100% op til de krav, der stilles af de offentlige instanser, og de kan problemfrit anvendes i levnedsmiddel & delikatesseindustrien.

Dansk Træmel stiller krav til deres røgsmuld, hvilket også betyder at i forbindelse med fremstillingen af røgdelikatesserne, så stilles der stadig større krav til fødevarerne, uden at der stilles tilsvarende krav  til det smuld/flis, der anvendes. Det har Dansk Træmel derfor taget højde for i deres arbejde, hvor de i samarbejde Europas største savværk har udviklet et koncept, der sikrer en enestående råvare, hvor aromaen bevares og bakterierne kun kan påvises i meget ringe grad.

Røgsmulden, røgflisen og de andre røgprodukter er produceret på et røgeri på Bornholm, hvor kvaliteten altid er i højsædet. De lever derfor op til alle de nødvendige krav og har al produktionen inden for Danmarks grænser. Der forestages flere gange om året en kvalitetskontrol af såvel råvarer som den løbende produktion af røgflis og røgsmuld, og vi har Fødevaredirektoratet til løbende at analysere vore røgprodukter.

 Med deres røgprodukter er kunderne ifølge hjemmesiden derfor altid garanteret:

  • Problemfri produktion af røgevarer.
  • En mild og pikant aroma.
  • Konkurrencedygtige priser