Efterskoleophold i Jylland

Efterskoleophold i Jylland

Sponsoreret

Der findes mange efterskoler i landet, og det er vigtigt at finde en efterskole, der passer til dine interesser og ønsker for fremtiden. Nogle efterskoler har specielt fokus på sporten mens andre efterskoler har fokus på kreativiteten. Vælg altid et efterskoleophold, der gør dit liv bedre. 

Rigtig mange unge vælger en efterskole i jylland. Der kan ligge mange forskellige grunde bag dette valg, men fælles for dem er, at de skal lære at stå på egne ben og have et år, hvor de kan udvikle sig både fagligt og socialt. Et efterskoleophold er godt for både udadvendte og indadvendte elever, fordi der altid er plads til alle.

Hvad koster et efterskoleophold? 

Der er stor forskel på, hvad de forskellige efterskoler tager for et skoleår på efterskolen. Det kommer an på, hvilke faciliteter efterskolen tilbyder og hvad I ønsker at få ud af efterskoleopholdet. Fælles for dem alle er dog, at man kan få tilskud fra staten til et efterskoleophold. Tilskuddet bliver altid udregnet efter indkomsten og antallet af hjemmeboende børn.

Hvis I ønsker at læse mere om priser på en efterskole, så skal I følge dette link: http://bge.dk/foraeldre/priser/. Det giver et indblik i priser for et efterskoleophold. Det er muligt at udregne den præcise pris, så I ved, hvad I skal betale for at jeres barn kommer på efterskole.