Beskyt dig selv og andre med visir og briller

Beskyt dig selv og andre med visir og briller

Sponsoreret

Håndsprit, mundbind, engangshandsker og visir mod corona er efterhånden blevet en stor del af danskernes hverdag. Og det er selvfølgelig ikke helt uden grund. For at forhindre smittespredning af den ødelæggende Corona virus må vi alle sammen gøre, hvad vi kan for at forhindre den i at sprede sig imellem os.

 

Et visir findes i flere forskellige udformninger. For det første er det en skærm i transparent plastik, som du vipper ned over dit ansigt. Visiret er et godt valg, hvis du er nødt til at bære beskyttelse hen over ansigtet hele dagen, da det ikke i længden bliver til gene for dig, samt andre folk har mulighed for at kunne se og aflæse dine mundbevægelser.

 

Hos Lomax finder du mange forskellige slags visirer, blandt andet dem som er lavet med fleksible skærme, som du nemt kan vippe op og ned foran ansigtet. Men vil du i stedet gerne have en skærm, der ikke skærmer hele ansigtet af, kan du vælge en af de forskellige ½ masker. Sådan en maske sidder i stedet fast på hagen, og har samme elastikker rundt om ørene, ligesom du kender det fra et almindeligt mundbind. ½ masken er lavet i en let konstruktion, som du nemt kan gå med det meste af dagen uden gener.

 

I mange tilfælde kan et visir være en god erstatning for det velkendte mundbind. Især hvis du en gang imellem har brug for at interagere med andre mennesker, eller hvis du blot er blevet træt af at bære det blå og hvide engangsmundbind.