Tid til ny bolig?

Tid til ny bolig?

Sponsoreret

Går du og overvejer din boligsituation? Er det tid til at flytte lidt udenfor byen og få nogle flere kvadratmeter – måske endda en have også? Det kan være svært at vide sig sikker på placeringen, og hvorvidt hus er den rigtige beslutning. Derfor er en god begyndelse et leje hus.

Høje krav til leverandører

HD Ejendomme har de sidste mange år udlejet både lejligheder og huse til private såvel som erhverv. De beskæftiger i dag 85 personer, hvoraf næsten halvdelen er håndværkere og gartnere. Derudover har de eksterne leverandører til at hjælpe med renovering, opbygning eller vedligeholdelse af deres ejendomme. HD Ejendomme sætter altid høje krav til deres interne arbejdskraft de eksterne leverandører, da de ved, hvor vigtigt det er at have ejendomme af god kvalitet. Det giver nemlig glade og tilfredse lejere, og mon ikke du vil være én af dem?

Kom til åbent hus

Hvis du er i tvivl om, hvilken type bolig du skal vælge, eller om den er stor nok til at kunne rumme dig og din familie, så er det altid en god idé at se boligen an, før du skriver under på en lejekontrakt. Derfor afholder HD Ejendomme ofte åbent hus på deres ledige ejedomme rundt omkring i landet. Der kan du ganske uformelt komme forbi og se boligen an og finde ud af, om den kan være noget for dig. Det giver dig også mulighed for at kunne kigge på flere boliger, før du finder den helt rigtige. HD Ejendomme tilbyder også private fremvisninger, hvis du mener, du har fundet den helt rigtige bolig. Tag det første skridt og kig forbi hdejendomme.dk.