Oplev Midtjysk Efterskole indefra

Oplev Midtjysk Efterskole indefra

Sponsoreret

Den 10. januar åbner Midtjysk Efterskole atter dørene op i forbindelse med Efterskolernes Aften. Efterskolernes aften giver eleverne mulighed for at bruge en aften på efterskolen, så de kan se hvordan efterskolelivet er i virkeligheden.

I forbindelse med efterskolernes aften den 10. januar 2018 åbner Midtjysk Efterskole op for efterskolen, så efterskolen kan vise, hvad de kan tilbyde eleverne. Midtjysk Efterskole skiller sig ud fra andre efterskoler ved at tilbyde eleverne at prøve alle linjer i starten af efterskoleopholdet. Eleverne behøver derfor ikke at stille sig fast på én bestemt linje før de har prøvet alle linjer.

Det er efterskolens erfaring at eleverne ofte oplever at de er interesseret i et andet linjefag end de først troede. Når eleverne prøver kræfter med linjefaget før det endelige valg, så sikre efterskolen, at alle elever er glade og deres valg og at gå på efterskolen. Undersøgelser viser faktisk, at flere og flere målrettede elever vælger et efterskoleophold. Læs mere på Politikken.

Efterskolernes aften

Den 10. januar 2018 har I endnu engang mulighed for at besøge efterskolen i forbindelse med efterskolernes aften. Sidste år præsenterede efterskolen et kæmpe hul i væggen til efterskolens nye svømmebaner, og igen i år er der spændende ting på programmet.

En undersøgelse viser at mange skoleelever fra 7. og 8. klasse keder sig gennem deres skolegang, og det ønsker Midtjysk Efterskole at ændre på. Skolen har en mission at eleverne skal have det sjovt, når de er en del af efterskolen og de får lov til at følge deres interesser og ønsker. Det giver en overordnet bedre skolegang og i sidste ende bliver eleverne klar til deres videre uddannelse.

Læs mere om Efterskolernes Aften på Midtjysk Efterskole: http://midtjyskefterskole.dk/bliv-elev/efterskolernes-aften/