Vælg den rette sengegavl til dit soveværelse

Vælg den rette sengegavl til dit soveværelse

Sponsoreret

Som det største møbel i dit soveværelse siger din seng en masse om dig. Sengegavle kan nemlig fortælle en del om din stil samt din personlighed i forhold til, hvordan du ønsker at indrette dit soveværelse.

 

En sengegavl er den mest synlige del af din seng, hvorfor det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige. Men hvad skal du kigge efter ved køb af en sengegavl til din seng, og hvordan vælger du den rigtige?

 

De bedste tips til at vælge den perfekte sengegavl

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge en sengegavl til dit soveværelse. Ikke nok med at det vil pynte meget i rummet, så kan du også bruge en sengegavl til andre ting.

 

Det kan eksempelvis være, at du vælger en sengegavl, som du kan sidde op af, hvis du er vild med at læse eller se fjernsyn i sengen. Inden du vælger en sengegavl, bør du dog tænke over følgende:

 

Tænk på dit soveværelses størrelse

 

Det er essentielt, at du vælger en sengegavl, der ikke kun passer til din seng, men også til selve soveværelsets størrelse.

 

Har du et mindre soveværelse, vil det ofte være for meget med en ekstra stor sengegavl, der syner af meget i rummet. Er dit soveværelse derimod stort med masser af plads, kan du kigge på større sengegavle.

 

Overvej sengegavlens design

 

I dag kan du købe sengegavle i mange forskellige design. Overvej hvad du gerne vil have samt, hvad der passer ind i din eksisterende indretning.

 

Skal sengegavlen være sofistikeret og mere neutral, eller skal det være en sengegavl, som alle lægger mærke til med det samme?