Sådan forenes iværksætterdrømme med realistiske mål

Sådan forenes iværksætterdrømme med realistiske mål

Sponsoreret

Det er godt at have store drømme for, hvad du ønsker at opnå som iværksætter. Nogle drømme er urealistiske, mens andre godt kan forfølges i virkeligheden. Hvis du ønsker at lykkes med dine iværksætterdrømme bør du dyrke virkeligheden fremfor ”den gode ide”.

Iværksættere er ofte fyldt med gode ideer, som de ønsker at føre ud i livet. Mange af de gode ideer stemmer dog ikke overens med virkelighedens efterspørgsel. Hvis der ikke er efterspørgsel, så sælger ideen ofte heller ikke til forbrugerne. Det er derfor vigtigt, at der er en overensstemmelse mellem virkeligheden og den gode ide. Den gode ide kan aldrig stå alene, og det gælder om at finde den ide, der rent faktisk kan blive til noget fremfor at jagte det urealistiske.

Som iværksætter er man ofte meget passioneret, og det skal også komme til udtryk i din markedsføring. Du bør lave en handlingsorienterende strategi, der er baseret på realistiske mål og efterspørgsel fra markedet. Tallene viser at 80% af alle ideer fejler og du ønsker derfor at være en del af de sidste 20%. Det bliver du, hvis du har en afprøvende tilgang til iværksætteri og ikke er bange for at stå de knap så gode ideer til jorden.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du forener dine iværksætterdrømme med virkeligheden? Kom til iværksætter foredrag med Jonathan Løw. Har får du konkret viden og værktøjer til at nå dine mål. Du får en indsigt i, hvordan strategien Lean Startup fungerer i praksis og får en klar forståelse for forskellen mellem ideer og innovation.