Skal jeg have en buskrydder eller en græstrimmer?

Skal jeg have en buskrydder eller en græstrimmer?

Sponsoreret

Der findes mange fantastiske haveredskaber på markedet i dag. Nogle af disse haveredskaber er en buskrydder og en græstrimmer. Men hvornår har du brug for den ene fremfor den anden? Det får du svaret på her.

Græstrimmerens finere arbejdsområder

En græstrimmer skal bruges, når du klipper kanter i de områder, hvor en plæneklipper ikke kan komme til. Den er især god, når du skal have bugt med højt græs rundt om bede, buske, havetrampoliner m.m. Alt efter hvor stor din have er, kan du vælge mellem flere forskellige varianter. Det kan eksempelvis være en elektrisk, batteridrevet eller benzindrevet græstrimmer.

Buskrydderen til det hårde arbejde

Buskrydderen er en meget større og tungere maskine, der kan klare det samme som en græstrimmer. Men har du et større område, der er fyldt med højt græs og andre former for ukrudt, kan græstrimmeren ikke klare det. Til dette formål skal der i stedet bruges en buskrydder.

Buskrydderen kan, som navnet antyder, også være behjælpelig med at rydde buske. Den har nemlig en stærkere motor.

Der er forskel på buskryddere

En buskrydder med en benzinmotor er et ideelt stykke værktøj til høje bevoksninger. Men en buskrydder er ikke bare en buskrydder. Der findes nemlig to forskellige former for trimmerhoveder.

De to typer af trimmerhoveder er enten en kraftig nylonsnor eller en kniv. Ved du allerede på forhånd, at din buskrydder skal på hårdt arbejde, bør du vælge en med kniv. Nylonsnore er knapt så holdbare som en kniv, da de går i stykker. En kniv derimod bliver sløv hen ad vejen, men den kan nemt slibes skarp igen. Køb buskryddere hos Primusdanmark.dk