Stilrene sko til de mindste fra Woden Kids

Stilrene sko til de mindste fra Woden Kids

Sponsoreret

Det skandinaviske mærke Woden skaber ikke kun stilbevidste sko til voksne! Nej, her finder de mindste også sko, der passer lige til dem og deres behov.  

Sko og støvler til hverdagens eventyr

Hos Woden Kids finder du både sneakers og støvler til børn, som er produceret i kvalitetsbevidste og bæredygtige materialer og med fokus på anatomi og komfort. Alle sko er lavet sådan, at de er nemme at tage af og på og med perfekt pasform, sådan de kan holde til en aktiv dag med masser af leg og eventyr. Skulle skoene i løbet af dagen blive beskidte, tørres disse blot af med en våd klud.

Modebevidste sko og støvler året rundt

Woden Kids tilbyder sko til børn i alle aldre og både piger og drenge med fokus på kvalitet og komfort samt til alle årstider. Til forår og sommer tilbydes luftige sneakers og sandaler og i efterårs- og vintermånederne vandafvisende støvler og sko. Farver og design matcher selvfølgelig også den pågældende årstid. Derudover finder du også det såkaldte MiniMe-koncept hos Woden, hvor du finder sko, der matcher, i både børne- og voksenudgave til mor og barn.

Hurtig levering til nye eventyr

På Wodens webshop kan du finde lige præcis de sko eller støvler, du søger, og bestille dem leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Der er altså ikke lang ventetid, til de nye sko eller støvler er klar til nye eventyr! Tilmeld dig også brandets nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret!